Sự xuất bản Effect of pasteurization on quality of red dragon fruits juice
dc.contributor.author | Nguyen, Tran Phong | |
dc.date.accessioned | 2024-10-21T07:10:52Z | |
dc.date.available | 2024-10-21T07:10:52Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.description | 1 video. | |
dc.description.abstract | Presenting the pasteurization process and analyzing factors that affect pasteurization on the quality of red-fleshed dragon fruit juice. | |
dc.identifier.uri | https://oerrepository.ntt.edu.vn/handle/298300331/463 | |
dc.identifier.uri | https://www.youtube.com/watch?v=Z-OE-hyaQr4 | |
dc.language.iso | en | |
dc.publisher | Trường Đại học Nguyễn Tất Thành (Khoa Kỹ thuật Thực phẩm và Môi trường) | |
dc.subject | Pasteurization | |
dc.subject | Red dragon fruits juice | |
dc.title | Effect of pasteurization on quality of red dragon fruits juice | |
dc.title.alternative | Ảnh hưởng của thanh trùng đến chất lượng nước ép thanh long ruột đỏ | |
dc.type | Video | |
dcterms.license | Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0) | |
dspace.entity.type | Publication |