Sự xuất bản
Investigate the influence of the ratio of ingredients and gelling additives on the structure and organoleptic properties of shrimp pellet with sticky rice

dc.contributor.authorNguyen, Hong Nhat Vinh
dc.contributor.authorNguyen, Hong Khoi Nguyen (Instructor)
dc.date.accessioned2024-10-21T09:09:53Z
dc.date.available2024-10-21T09:09:53Z
dc.date.issued2019
dc.description1 video.
dc.description.abstractPresent the steps to conduct research and analyze the results investigate the influence of the ratio of ingredients and gelling additives on the structure and organoleptic properties of shrimp pellet with sticky rice.
dc.identifier.urihttps://oerrepository.ntt.edu.vn/handle/298300331/471
dc.identifier.urihttps://www.youtube.com/shorts/-R01Ix7ATM0
dc.language.isoen
dc.publisherTrường Đại học Nguyễn Tất Thành (Khoa Kỹ thuật Thực phẩm và Môi trường)
dc.subjectShrimp pellet
dc.subjectSticky rice
dc.subjectRatio of ingredients
dc.subjectOrganoleptic properties
dc.titleInvestigate the influence of the ratio of ingredients and gelling additives on the structure and organoleptic properties of shrimp pellet with sticky rice
dc.typeVideo
dcterms.licenseCreative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0)
dspace.entity.typePublication
Các tập tin
Gói ban đầu
Đang hiển thị 1 - 1 trong tổng số 1
Đang tải...
Hình ảnh thu nhỏ
Tên
2019_VTP53_NguyenHongNhatVinh.mp4
Kích thước
5.54 MB
Định dạng
Video MP4
Mô tả
Gói giấy phép
Đang hiển thị 1 - 1 trong tổng số 1
Đang tải...
Hình ảnh thu nhỏ
Tên
license.txt
Kích thước
172 B
Định dạng
Item-specific license agreed to upon submission
Mô tả